Sara og Adrian giftet seg i idylliske Kilebygda 20 minutter utenfor Skien på sommerens varmeste dag. Med en stekende sol og en følelsesmessig berg-og-dalbane av en vielse var det rart folk ikke besvimte :) Sara og Adrian er den typen mennesker bærer følelsene utenpå huden og alltid har et stort smil! Dette smitter selvsagt over, og gjorde at stemningen alltid var på topp. Det var en fryd å få være med å fotografere!

Adrian forteller om sine beste minner fra dagen


Dagen ble vårt drømmebryllup. Med flotte opplevelser fra første stund stod tårene og latteren i kø. Vielsen, som var iscenesatt i vannkanten på en strand ved vakre Kilevannet, bød på magisk atmosfære, men det toppet seg med Saras innmarsj. Slående vakker som en eventyrprinsesse kom hun syngende ned en lang vei med egenskrevet tekst til min yndlingssang "In dreams" fra Lord of the Rings. Det var ikke ett tørt øye tilstede.


Etter en kort pause startet selve festen i et stort partytelt dekorert til perfeksjon. Her var det taler som gjorde inntrykk og en deilig BBQ buffet. Når middagen var ferdig kom flere gjester til det som bare kan beskrives som en sukkerfestival! Med et treetasjers tårn av donuts som bryllupskake, smågodt og kaker i alle farger, former å størrelser var det intet mindre enn en barndomsdrøm virkeliggjort.

Etter en ellevill fotografering i solnedgangen, returnerte vi til partyteltet til et minneverdig og vakkert overraskelsesnummer. Forloverene startet å synge "Bestevenn" - av Odd Nordståga. For hvert vers reiste flere og flere gjester seg og ble med frem på scenen, til alle stod der i et vakkert kor. Det var rørende!


Talene var nå over og det ble dans og latter videre ut i natten. Til avslutning ble vi nok en gang overrasket av et avslutningsnummer. Syngenede står vennene der med puter og pledd til bilturenen videre. På vei ned mot bilen stod alle gjestene med hvert sitt stjerneskudd og en et flagg med Adrian og Sara.

Saras beste tips til bryllupsplanleggingen


I det dere forlover dere, vil det komme hundrevis av tips fra alle kanter. Mitt beste tips: Lytt til ditt eget hjerte. Det er deres dag! Det kuleste med bryllup er at alle er så forskjellige, og det beste er å gjøre det til en personlige dag. Jeg startet omtrent nøyaktig ett år før bryllupet med planleggingen, og angrer ikke på det. Det skal sies at jeg elsker å planlegge og derfor passet det meg fint. Jeg laget lister og oversikter over hva som skulle gjøres og passet på å dele ut oppgaver til venner og familie som gjerne ville hjelpe til. Vi ønsket å prioritere bilde og film; og booket fantastiske Vegard Giskehaug (fotograf) og Christian Lunde (filmfotograf). Det er vi så glad for at vi gjorde! De var med fra start til slutt- og det var både gøy og behagelig å ha de med hele veien. Lag gjerne en topp fem liste på hva som er viktig for dere i forbindelse med bryllupet og sørg for at dere får gjennomført disse tingene. For oss var det blant annet å ha muligheten til å invitere masse venner, noe som virkelig satt preg på dagen vår. Vi kunne ikke hatt en bedre dag! Dette ble vårt drømmebryllup, uten tvil.

Leverandører


Sara:

Brudekjolen er designet av Lusan Mandongus, kjøpt i Judys Atelier. Skoene er fra Bianco og øreringene fra Mestergull. Ringene ble spesiallagd hos Gullsmed Berglihn.

Adrian:

Svart dress og blomsterskjorte fra Tiger of Sweden, Gant klokke, brune Riccovero sko, grønn sløyfe fra Michaelis og grønne bukseseler bestilt fra Trendhim.

Blomster: Frk. Flora, Porsgrund Porselenfabrikk

Hår: Marthe Øyri

Liveband: Ove Thorkildsen og Petter Dahlgren.

Dekor & planlegging: Helén Rosvold Andersen