Bli med på workshop i studiofotografering


4.november kl 10-18 i mitt fotostudio i Porsgrunn (adr Melkevegen 13A)


Ny dato er ikke satt! Ta kontakt ved interesse!

Praktisk workshop

Bli med på en spennende praktisk workshop i lyssetting av portretter, ledet av en dyktig og erfaren fotograf! Dette kurset er laget for deg som ønsker å ta dine portrettbilder til nye høyder og forstå og mestre lys. Enten du er en hobbyfotograf som ønsker å forbedre dine ferdigheter eller en profesjonell fotograf som søker inspirasjon, vil dette kurset gi deg masse verdifull kunnskap og praktiske ferdigheter.


En hel dag med masse læring

Gjennom en hel dag med grundig veiledning og praksis vil du lære om ulike lyssettingsteknikker, hvordan du kontrollerer lyset for å oppnå forskjellige effekter og kreativ bruk av forskjellige verktøy for å skape unike og spennende portrettbilder.


Learning by DOING

Ta gjerne med ditt eget kamera! Alle deltakere vil få rikelig med anledning til å fotografere gjennom hele dagen. Denne hands-on tilnærmingen vil gi deg verdifull erfaring og selvtillit til å bruke de nye kunnskapene i din egen fotografering. Bli med å utforske lysets magi og løfte dine portrettbilder til et nytt nivå!


MAT

Selvsagt må vi ha mat! Så i løpet av dagen tar vi en god lunsjpause hvor det vil bli servert mat til alle deltakere. Dette er en god mulighet til å mingle med andre deltakere, dele erfaringer og knytte nye kontakter.


Spørsmål?

Har du spørsmål, ring meg på 980 53 199 eller send meg en epost på post@vegardgiskehaug.com! Håper å se deg på kurs i oktober!

Meld deg på under!

Bli med på workshop!


Fyll ut skjemaet, så sender jeg deg en faktura på e-post.


Gleder meg til å lære deg alle mine tips og triks når det gjelder fotografering og lyssetting i studio!