Familiefotografering i Skien

Ekte - nært - autentisk

Familie og barn

Vakker, personlig kunst veggen.

Bevar de fine minnene for livet.

Prisliste produkter
01/02
Bilde i ramme med passepartout
01/02

Sammen velger vi bilder til innramming, album eller annet du ønsker

Bevar de fine minnene for livet.

Prisliste produkter
02/02
Nydelig bilde i ramme
02/02

"Et høydepunkt og en gøy opplevelse for både store og små! Småbarnsperioden inneholder enormt mye glede, latter og kjærlighet som det er vel verdt å kunne minnes i mange år framover."

-

Årets familiebilde 2022 🥇


Jeg er stolt medlem av Norges Fotografforbund og i 2022 ble jeg premiert med ett gull, ett sølv og en hederlig omtale i Landskonkurransen i fotografi i Norge. Jeg stakk også av med prisen for årets familiebilde i 2022! Det er et hav av dyktige fotografer i Norge, og jeg er veldig stolt og ydmyk over å ha mottatt denne prisen.

Mine priser

FOTOGRAFERING


I MITT Studio eller på location


1 times fotografering

Bestillingstime


Se min fullstendige prisliste her


Pris inkl mva

1.800,-

KAOS & KOS


hjemme hos dere eller på location


2 times fotografering

Bestillingstime


Se min fullstendige prisliste her


PRIS INKL MVA

2.600,-

EKSTRA


TILLEGG TIL FOTOGRAFERINGEN


Ettermiddag og helg: 600,-

1 ekstra time: 1.200,-

Storfamilie: 1.000,-


Se min fullstendige prisliste her


PRIS INKL MVA


Familiefoto i studio eller utendørs


Det å ta bilder sammen som familie er så verdifullt! Både når dere har bildene å se tilbake på, men også for å skape minner fra selve opplevelsen.

På en familiefotografering stopper vi tiden og fanger de fine øyeblikkene med personlighet, nærhet og alt det herlige kaoset som er familie.


Etter fotograferingen hjelper jeg dere å velge ut favorittene til familiealbum eller kanskje et par store, innrammede bilder som lyser opp rommet.

PRosessen

I. Booking & planlegging

Når du er klar for å booke en fotografering tar du kontakt med meg via skjemaet nederst på siden. Jeg ringer deg i løpet av et par dager for en liten prat, og vi begynner prosessen med å finne dato, tid og sted. Vi snakker også litt gjennom hva som er viktig for deg, klær, stil og styling. Alt for å sørge for at vi kan lage dine drømmebilder :)

II. Fotografering

Vi møtes på avtalt sted. Kanskje er det hjemme hos dere, ute i naturen eller i studioet mitt. Vi fotograferer i ca. 1 time om ikke annet er avtalt. Hovedoppgaven min er å sørge for at dette er en trygg, morsom og spennende opplevelse for alle!

III. Bestillingstime

1-2 uker etter fotograferingen møtes vi i studioet mitt i Skien (digital løsning finnes for de som bor langt unna) for en bestillingstime. Denne varer mellom 1 og 1,5 time og jeg hjelper dere å velge ut de fineste bildene til veggen, til fotoalbumet som forteller en del av deres familiehistorie, til prints som er geniale å gi bort i gave eller kanskje til en vegg-collage i stua. 


Kvalitet over kvantitet utgjør en forskjell, og sammen finner vi de bildene som passer inn hjemme hos dere.

Bestill din familiefotografering