INTIM BRYLLUPSHELG I KONGSFJORD, FINNMARK


Kjører du en liten halvtime østover fra Berlevåg mot Båtsfjord kommer du til det lille knutepunktet Kongsfjord. Et nydelig lite knutepunkt hvor vi finner Kongsfjord gjestehus, en liten samling hus som dannet basen for Live og Pávels bryllupshelg. Her kunne de 25 gjestene overnatte både store og små.


Her langt oppe i nordligste nord, bare et par timer fra grensen til Russland jobber Live som lege i Berlevåg mens Pável, som opprinnelig er fra Mexico, holder på med doktorgrad i Oslo. Da Coronakrisen satte en stopper for et stort Mexico-bryllup seilet Kongsfjord plutselig frem som et eksotisk og spennende alternativ. Live fant en fugleklippe med et av Biotopes fantastiske fugleskjul/utsiktsrom og bestemte seg for at “her skal vi gifte oss”. Ordføreren var heldigvis lett å få med som vigsler, selv på dette avsidesliggende stedet, og alt var duket for en helg med feiring av kjærligheten.


Som fotograf er det mange steder jeg alltid har drømt om å dra, og Finnmark er absolutt helt i toppen av lista. Så takk til Live og Pável som var varme og gjestfrie! Takk for en mulighet til å besøke magiske Finnmark og for at jeg fikk være med å dokumentere bryllupet deres!