Sprudlende og ekte bilder av konfirmanten
Bevar minnene fra et av livets høydepunkter

Konfirmantfotografering

Konfirmasjon er en stor og viktig milepæl i livet som kan dokumenteres gjennom en spennende og morsom dag for konfirmanten. Vil dere fremheve en hobby? Ha bilder både i finstas og noe mer hverdagslig?

Jeg fanger personlighet, følelser og interesser med mitt kamera og hjelper dere å velge ut bildene som bevarer minnene for både konfirmanten og deg som forelder!

PRosessen

I. Booking & planlegging

Når du er klar for å booke en fotografering for konfirmanten tar du kontakt med meg via skjemaet nederst på siden. Jeg ringer deg i løpet av et par dager for en liten prat, og vi begynner prosessen med å finne dato, tid og sted.

II. Fotografering

Vi møtes på avtalt sted. Det kan være utendørs i naturen, i et mer urbant miljø eller i studioet mitt i Skien. Vi fotograferer i cirka 1 time om ikke annet er avtalt. Hovedoppgaven min er å sørge for at dette er en trygg, morsom og spennende opplevelse for ungdommen.

III. Bestillingstime

1-2 uker etter fotograferingen møtes vi i studioet mitt for en bestillingstime (digital løsning finnes for de som bor langt unna). Denne varer mellom 1 og 1,5 time og jeg hjelper dere å velge bildeprodukter og takkekort fra konfirmasjonen.

Pris


1 times fotografering i studio eller utendørs

Inkl bestillingstime 1-2 uker etter fotograferingen

Fotografering etter kl 16.00 og lørdager: 600,-


1.800,-


Fullstendig prisliste finner du her.

Konf foto
Vakre portretter av konfirmanten
Konfirmantbilder i naturen
konfirmantfoto i Skien
Konfirmantfotografering ute i naturen

Bestill din fotografering