Familiefoto på hjemmebane

Kaos & kos

KAOS&KOS er familiefotografering hjemme hos dere.
Blir det noe fint hjemme i vårt ordinære, litt kaotiske hus da? 100% JA!

Enten dere er en helt ny familie som akkurat har kommet hjem fra fødsel, eller dere er midt i en herlig røre med flere barn så er livet hjemme hos dere, rotete eller ikke, noe jeg elsker å fange på film.

Jeg har dessuten veldig stor tro på at dette er verdifullt for dere å være med på!

Bildene av dere er så viktige. Tenk å kunne bevare dem i flere generasjoner!

"Kaos&kos fotografering er ekte, spontant, morsomt og vakkert. Inni deres egen boble er det så mye kjærlighet og magi! Under fotograferingen er det rom for både tårer og latter, tull og tøys, action og ro, akkurat slik en familiehverdag kan være."

- Vegard

Ekte, rå, vakre øyeblikk du kan bevare for alltid


Ønsker du deg naturlige, ujålete og unike bilder av deg og folka dine? Det får vi til med en Kaos&Kos-fotografering!


Det klønete, det seriøse, det store, det lille, det glade, det sjenerte, det sprudlende som skjer mellom dere som en familie ­– dette er fantastiske detaljer som ofte forsvinner i en hektisk hverdag. Og når det er en i familien som prøver å fange øyeblikkene på telefonen, så er ikke denne viktige personen med på bildene!


Kaos&Kos-fotografering skjer hjemme hos dere (eller på et sted som betyr mye for familien), og bildene blir til kunstverk som du kan se på for resten av livet og føle lykke, kjærlighet, ømhet for flokken din igjen og igjen.


Det gjør ingenting om ikke hjemmet deres er "perfekt" og ryddig. Litt kaos er sånn det ofte er i hverdagen, og det viktigste er at dere koser dere sammen. Jeg tar meg av resten!


PRosessen

I. Booking & planlegging

Når dere er klare for å booke en Kaos&Kos fotografering hjemme hos dere, tar dere kontakt med meg via skjemaet nederst på siden. Jeg ringer i løpet av et par dager for en liten prat, og vi begynner prosessen med å finne dato og tid. Vi snakker også litt gjennom hva som er viktig for dere, klær, stil og styling. Alt for å sørge for at vi kan lage deres drømmebilder :)

II. Fotografering

Jeg kommer på besøk og bruker først litt tid på å titte gjennom huset (inne og ute) etter de beste stedene å ta bilder. Så blir vi litt kjent alle sammen, store og små. Vi fotograferer i ca. 2 timer. Jeg kan love at dette blir en herlig opplevelse for hele familien!

III. Bestillingstime

1-2 uker etter fotograferingen møtes vi i studioet mitt (digital løsning finnes for de som bor langt unna) for en bestillingstime. Denne varer mellom 1 og 1,5 time og her hjelper jeg dere å velge bildeprodukter som passer inn hjemme hos dere. Kanskje ønsker dere hjelp med å designe et album, eller en bildevegg til stua.

Pris


ca. 2 timers fotografering

Inkl bestillingstime 1-2 uker etter fotograferingen


2.600 kr

NB: Det er ingen bilder inkludert i prisen. Priser på produkter finner du her.

FAQ

Kan du forklare KAOS&KOS måten å fotografere familier på?

Kaos & kos er ganske lik som en vanlig familiefotografering, men i trygge og kjente omgivelser, hjemme hos dere. Inne og ute. Oppå border og i vinduskarmen, ute på trappa og oppe i et tre. Resultatet er masse fine øyeblikk dere imellom, 100% ekte og fulle av følelser.

Hvor i landet fotograferer du?

I utgangspunktet kan jeg reise dit dere bor eller være med dere dit dere ønsker å dra.

Men hjemmet vårt er lite/mørkt/rotete. Vil det bli fine bilder?

Spør meg når vi har kontakt om du er bekymret for dette. Mest sannsynlig går det helt helt fint. Litt rot er bare sjarm, tro det eller ei. Og om dere vil kan vi dra ut av huset for hele/deler av fotograferingen. //

Har du minst ett vindu av god størrelse og en dør som leder ut, er dette det vi trenger. Jeg ser hvor det blir best bilder og dere kan være helt trygge på at kjærligheten mellom dere er den viktigste ingrediensen - ikke et "perfekt" hjem. Hvis dere vil kan vi splitte tiden mellom hjemmet og et sted i nærheten hvor dere føler dere som hjemme. Men husk - litt rot er bare sjarm, tro det eller ei

Hvorfor velge denne typen fotografering fremfor tradisjonell familiefotografering?

Gjennom en hjemme-hos fotografering får dere noen helt unike og fantastiske minner fra denne perioden av livet, i deres eget hjem. Et hjem som betyr masse for barna. Denne bildeserien vil være som en tidsmaskin tilbake i tid når dere ser på bildene om 10-20-30 år. Barna har lett for å være seg selv siden vi er hjemme, noe som gir herlige autentiske øyeblikk. Resultatet er bilder som viser relasjonene dere imellom og hvor glade dere er i hverandre.

Kan vi invitere besteforeldre med på dette?

Ja! Helt topp!

Bestill din fotografering