En av sommerens fineste dager fikk jeg oppleve sammen med Kaia og Matias i bryllupet deres i Lindesnes. Sola strålte om kapp med bruden, og på dette forblåste stedet var det kun en liten deilig bris. Alle gjestene som var fra seg av begeistring for å få være med på dette eventyret.


Lindesnes fyr er spektakulært i seg selv, men som en ramme for en vielse ble det virkelig noe for seg selv! Og det stoppet ikke her! Etter vielsen gikk vi alle ombord en en gammel treskute og seilte fra fyret til Lindesnes Havhotell hvor middag og bryllupsfest ble holdt.


Brudeparets beste minne fra bryllupsdagen: Det å gi hverandre vårt ja på en av de absolutt fineste dagene sommeren 2017, på Norges sydligste fyr, var som et eventyr! Båtturen fra Lillehagen til Båly var som en drøm i det nydelige været. De nydelige talene og den fantastiske maten gjorde kvelden perfekt, og vi festet ut i de små timer med de viktigste menneskene i livene våre!


Tips fra brudeparet: Tørr å satse på det du har lyst til! Ikke la deg stoppe av at været kan bli dårlig! Vi hadde 100 regnponchoer på lager hvis været ble dårlig. Planlegg et sted for nachspiel - helst veldig kort avstand fra festen! Hvis du kan samle alle gjestene fredagen før til en dagen-før-dagen-fest gjør det hele gjengen mer samlet og gir en fantastisk fin lørdag. At vi var på et hotell som alle gjestene også bodde på gjorde det sosialt og trivelig for oss og gjestene hele helgen - absolutt å anbefale!


Brudekjole: Leila Hafzi

Brudgommens klær: Smoking fra Oscar Jacobsen

Brudebukett: Helene Sodeland

Frisør: Jannicke Torland

Makeup: Malin Wiig Stangeland