Bli med på Lightroom intro kurs!

2 kvelder, 26.+28.oktober kl 17-21 i mitt fotostudio i Porsgrunn

Pris: 4900,- ved påmelding innen 1.september (5500,- etter)

Kun 12 plasser

Velkommen til kurs i bilderedigering i Adobe Lightroom

Bli med på en spennende reise inn i Lightroom, den ultimate programvaren for bilderedigering og organisering av dine fotografier. Kurset holdes av fotograf Vegard Giskehaug, en dyktig fotograf og formidler med over 15 års erfaring som profesjonell fotograf. Enten du er en erfaren fotograf eller bare nylig har oppdaget gleden av å ta bilder, er Lightroom det perfekte verktøyet for å ta bildene dine til det neste nivået!


A til Å

I løpet av dette kurset dekker jeg alle grunnleggende funksjoner og verktøy som gjør Lightroom til en favoritt blant fotografer verden over. Fra importering av bildene dine til organisering, redigering og eksportering, veileder jeg deg gjennom hvert trinn for å sikre at du blir komfortabel med programmet og kan oppnå fantastiske resultater.


RAW/RÅ-format

For å utnytte mulighetene i Lightroom anbefaler jeg å fotografere i RAW-format. I motsetning til JPEG, beholder RAW alle rådataene som blir fanget av sensoren, uten å komprimere eller behandle dem. Dette betyr at ingen info går tapt, og du har større fleksibilitet og kontroll i etterbehandlingsprosessen. Ta med deg et utvalg RAW-filer sammen med din laptop/bærbare datamaskin til kurset.


AI-verktøy

Lightroom har den siste tiden fått flere kraftige verktøy som drives av AI (kunstlig inteligens). Vi går gjennom disse og hvordan du enkelt kan bruke de til å oppnå det du ønsker i bildebehandlingen din.


Blir du med?

Uansett om du er en hobbyfotograf eller profesjonell, vil dette kurset hjelpe deg med å oppnå den visjonen du har for bildene dine. Så bli med ​​å oppdage hvordan Adobe Lightroom kan forvandle dine fotografier til kunstverk. Jeg gleder meg til å lære bort alt jeg har lært gjennom over 10 år som daglig Lightroom-bruker.

Meld deg på under!