ALBUM


Vakre album – håndlageT i Europa


Normal - Priser fra 4800,-
(20x20cm ALBUM MED 30 sider)


Stor - Fra 5200,-
(25X25CM ALBUM MED 30 SIDER)


XL - FRA 5600,-
(30X30CM ALBUM MED 30 SIDER)


NB! Bryllupsalbum er inkludert i min største pakke! Les mer...

En investering


Et album er noe dere aldri vil angre på at dere laget. Enten du vurderer et bryllupsalbum eller et mindre album fra en familiefotografering så er et album den aller beste måten og både bevare og vise frem bildene på.


Trenger du å bli mer overbevist, les denne gode artikkelen fra Blikkfangerne om bryllupsalbum. Les mer her...


STØRRELSER

Albumene kommer i et hav av størrelser, men jeg pleier å anbefale å gå opp fra 20x20cm til enten 25x25cm eller 30x30cm til deres eget album. Da får man store flater som kan fylles med alle bildene deres.

30%

Dere får 30% avslag på flere album med samme innhold. Størrelse og cover kan variere. Ønsker dere å gi et album til mor, svigermor eller noen andre. Kanskje som takk for hjelpen under bryllupet. Da er duplikat-album den perfekte gaven.

Hvorfor bestille album fra fotografen din når man kan lage billige album selv på internett?


  1. Kvalitet over tid! Jeg bruker en av de beste albumprodusentene i verden, QT Albums (instagram.com/qtalbums). Kvaliteten på disse albumene er helt fantastisk, og de holder seg år etter år. Her hjemme hos oss har vi både dyre album fra min leverandør og noen billigere album. De billige ser OK ut med det første, men det blir fort merker og slitasje på disse. Kvalitetsalbumene fra QT lever i beste velgående år etter år.
  2. Enkelt for dere! Jeg designer og setter opp albumet, sender dere korrektur, og dere får endre på det dere evt ønsker. Det blir ikke et eget prosjekt som aldri blir gjennomført, men jeg bruker min erfaring til å sette opp en nydelig layout, gir tips til farge og materialvalg. Etter noen uker dukker det opp i postkassa!

Cover muligheter


Se alle mulighetene ved å følge denne linken: qtalbums.com/fabrics