Gravidfotograf i Skien

'Mamma og meg' fotografering

Ta vare minnene

"Venter du barn? Tiden som gravid er så vakker og magisk! Ta vare på minnene gjennom bilder!"

-

Prosessen

01. Planlegging

Når du er klar for å booke en fotografering tar du kontakt med meg via skjemaet nederst på siden. Jeg ringer deg i løpet av et par dager for en liten prat, og vi begynner prosessen med å finne dato, tid og sted. Vi snakker også litt gjennom hva som er viktig for deg, klær, stil og styling. Alt for å sørge for at vi kan lage dine drømmebilder :)

02. Fotografering

Vi møtes på avtalt sted. Kanskje er det hjemme hos dere, ute i naturen eller i studioet mitt. Vi fotograferer i ca. 1 time om ikke annet er avtalt. Hovedoppgaven min er å sørge for at dette er en trygg, morsom og spennende opplevelse :)

03. Bestillingstime

1-2 uker etter fotograferingen møtes vi i studioet mitt (digital løsning finnes for de som bor langt unna) for en bestillingstime. Denne varer ca 1-1,5t og her hjelper jeg deg å velge bildeprodukter som passer inn hjemme hos dere. Kanskje ønsker du hjelp med å designe et album, eller vil lage en vegg-collage til stua.

Mor og barn fotografering
Mamma og meg fotografering
Mamma og meg fotograf i studio
Mamma og meg foto i studio

Pris


1 times fotografering i studio eller utendørs

Inkl bestillingstime 1-2 uker etter fotograferingen

Tillegg for fotografering etter kl 16.00 og lørdager: 600 kr 


1800 KR

NB: Det er ingen bilder inkludert i prisen. Priser på produkter finner du her.

Bestill din fotografering