Gravidfotografering

Ta vare minnene

"Venter du barn? Eller kanskje du har barn og ønsker noen bilder av dere sammen? Tiden som gravid og med små barn er så vakker og magisk! Ta vare på minnene gjennom bilder!"

-

Prosessen

01. Planlegging

Når du er klar for å booke en fotografering tar du kontakt med meg via skjemaet nederst på siden. Jeg ringer deg i løpet av et par dager for en liten prat, og vi begynner prosessen med å finne dato, tid og sted. Vi snakker også litt gjennom hva som er viktig for deg, klær, stil og styling. Alt for å sørge for at vi kan lage dine drømmebilder :)

02. Fotografering

Vi møtes på avtalt sted. Kanskje er det hjemme hos dere, ute i naturen eller i studioet mitt. Vi fotograferer i ca. 1 time om ikke annet er avtalt. Hovedoppgaven min er å sørge for at dette er en trygg, morsom og spennende opplevelse :)

03. Bestillingstime

1-2 uker etter fotograferingen møtes vi i studioet mitt (digital løsning finnes for de som bor langt unna) for en bestillingstime. Denne varer ca 1-1,5t og her hjelper jeg deg å velge bildeprodukter som passer inn hjemme hos dere. Kanskje ønsker du hjelp med å designe et album, eller vil lage en vegg-collage til stua.

Pris


1 times fotografering i studio eller utendørs

Inkl bestillingstime 1-2 uker etter fotograferingen

Fotografering etter kl 16.00 og lørdager: 600 kr 


1800 KR

NB: Det er ingen bilder inkludert i prisen. Priser på produkter finner du her.

Bestill din fotografering