Bryllup med magisk utevielse i Sokndal

Linea og Vebjørn giftet seg på en nydelig høstdag i september i den lille kommunen Sokndal på sørvestlandet. Sokndal er den sørligste kommunen i Rogaland, og et koselig lite sted jeg aldri hadde vært før. Jeg hadde pratet litt med Linea og Vebjørn i forkant, og gledet meg ekstra mye til å få være med på utevielsen de hadde planlagt. Heldigvis ble det knallvær og vielsen ble en nydelig opplevelse for alle. Portrettene tok vi et gammel nedlagt steinbrudd som ble utrolig kult og helt annerledes og unikt!

Brudeparets beste minne fra bryllupsdagen: Vi sitter igjen med en følelse av at hele bryllupet var veldig vellykket! Men for å plukke ut et spesielt minne, må dette være utevielsen vår! Vi hadde store planer & ønsker om hvordan dette skulle bli, og ble derfor veldig glade når været lot seg gjøre, slik at vi kunne gjennomføre drømmevielsen!

Tips fra brudeparet: Vi innså at det å følge egne drømmer og ønsker om hvordan dagen skulle være var veldig viktig! Tørr å gjøre ting som gjerne er litt utradisjonelt, hvis det er det dere ønsker, uavhengig av hva andre måtte mene. Dette erfarte vi og det gjorde at mange elementer i bryllupet vårt ble veldig preget av oss som personer, noe vi er veldig glade for.

Involverte:
Brudekjole: Judy Hansen’s Atelier Brudesalong, Kristiansand
Brudgommens klær: Volt
Blomster: Vilde Stene
Hår/makeup: Guro Haukland Solli
Musikk under vielse: Frank Christian Brambo (Days of August)