Nydelig sommerbryllup på Strømtangen, Fredrikstad

Therese og Thomas giftet seg i vakre Østre Fredrikstad kirke i gamlebyen i Fredrikstad. Etter vielsen fortsatte festen på Thereses barndomsparadis, familiehytta på Strømtangen. Med stort telt i hagen, hjemmebrygget øl i store mengder, dans og latter til langt på natt, ble det en fantastisk feiring å få være med på.

solnedgang bryllup

Brudeparets beste minner fra bryllupsdagen:
Når vi tenker tilbake til bryllupsdagen er det så mange fantastiske minner og øyeblikk at det er vanskelig å velge. Men en ting vi syns var veldig spesielt var spenningen og sommerfuglene i magen i forkant av vielsen og det øyeblikket vi så hverandre i kirken. Da ble det tårer og latter om hverandre. Etter dette ventet en fantastisk feiring på familiehytta på Strømtangen. Alle ble fraktet ut med båt i fantastisk sommervær.

Therese: Jeg husker spesielt godt de øyeblikkene da jeg tok meg tid til å se seg rundt idet fint pyntede bryllupsteltet på mitt favorittsted på jord. Å være sammen med flokken av gode venner og familie som lo og koste seg og en mann som virket så nyforelsket og lykkelig.

Thomas: Jeg husker spesielt godt bryllupsvalsen og dansingen utover kvelden hvor alle smilte og lo mens de svinget seg på gulvet. Når det begynte å lysne mot morgen ble vi kjørt med båt til et fyrtårn der vi skulle overnatte, mens mange av gjestene sov over på øya før vi møttes til felles frokost dagen etter. En helt perfekt feiring av kjærligheten.

kveldsportretter bryllupsfotografering

Tips til bryllupsplanleggingen:
Husk at dagen er kun for dere, så gjør det personlig. Vi fokuserte på å feire på et sted vi elsket, og vi dekorerte og pyntet som om det skulle være en uformell, men stemningsfull sommerfest. Vi hadde også hjemmebrygget øl med tappekran som gjestene kunne forsyne seg fra hele dagen, og vin i karafler på bordene så man kunne servere seg selv. Husk på hverandre denne dagen, alle har noen å prate med så det er ikke deres jobb å mingle med alle gjestene selv om man helst skulle gjort det også, men det er lett å glemme hverandre midt oppi alt som skjer.

Og sist, men ikke minst, bruk en flink fotograf! Du kan ikke stole på at gjestene tar bra nok bilder, og det er kun bilder og minner du sitter igjen med etter bryllupet, og da er det så viktig at de er bra! Vi har aldri angret på at vi brukte Vegard som fotograf. Vi rakk også å løpe ut på svaberget for å rekke solnedgangen, kun oss og Vegard. Det ble fantastiske bilder, og det var veldig deilig å få en halvtime alene utpå kvelden. Vi hadde også et par gjester som hadde ansvar for et videokamera, og det er veldig koselig å høre igjen alle de fine talene og stemningen rundt bordene.

Ikke tenk på alt dere ikke rakk å gjøre, eller om noe ikk ble som du hadde planlagt, ingen andre merker det uansett, nyt dagen!

LEVERANDØRER:
Therese:
Kjole fra Olivia Grace - "calla". Kjøpt hos Ski Brudesalong. Perleøredobber lånt av svigermor
Thomas:: Dress fra Walker Slater Tailors, London. Sløyfe og dress tørkle fra Gant, skjorte fra Gant og spanske håndlagde sko fra Magnanni
Blomster: Guttas blomster i Sarpsborg
Makeup: Cesilie Pettersen
Hår: Therese Hoff frisørsalong