Bryllupsfotografering på Fredriksvern i Stavern

Helene og Aleksander giftet seg i Eidanger kirke i Porsgrunn en nydelig septemberdag. Etter en personlig og fin vielse med Aleksanders far som prest og gode venner som sto for musikken, dro alle gjestene til Steinbrakka ved Fredriksvern verft i Stavern. Fun fact er at dette koselige bryllupslokalet til vanlig er politihøgskolens kantine! Snakk om hverdagsluksus for studentene :)

Etter en god middag dro vi ut mot havet som ligger et steinkast fra lokalet, for å ta noen få portretter i det fine kveldslyset. Dette er noe jeg alltid synes er fint å gjøre, både fordi det gir fine bilder, og fordi brudepar alltid gir meg tilbakemelding på at det var fint å ta en liten time-out å være litt alene. Tilbake i festlokalet spilte bandet opp til dans, og Aleksander, som spiller gitar, ble også med og spilte utpå kvelden! Som dere kan se på bildene under ble det helt fantastisk stemning!

Helene og Aleksanders beste minner fra bryllupsdagen:
Under vielsen var Aleksander sin far prest, dette gjorde vielsen ekstra personlig. I tillegg hadde vi fullt band som spilte til alle salmer, samt inngang og utgang. Dette gjorde at det ble en veldig fin musikalsk ramme rundt vielsen.

Vi ble anbefalt av Vegard å sette av litt tid til å ta bilder på kvelden før solen gikk ned. Vi tok derfor en pause under middagen og gikk ut, bare oss to og Vegard, for å ta bilder. Dette ble noen av de fineste bildene vi sitter igjen med etter dagen, og en fin stund til å bare være oss. Anbefales!

Live band med blåserekke som spilte partyhits fra 80 tallet og frem til i dag, gjorde at festen ble et stort høydepunkt. Dansegulvet var alltid fullt og det ble god stemning!

Tips til planleggingen fra brudeparet:
Bruk venner og bekjente for alt det er verdt. Dette gjør dagen ekstra personlig, og det er veldig lett å senke skuldrene.

Leverandører:

Helene: Kjole fra Wtoo, modell Lenora. Kjøpt på Kristins brudesalong. Tyllskjørt fra Wtoo under vielse. Rosa sko fra Bianco. Smykker: øreringer i gull som er arvet av mamma og klokke i gull som er arvet av mormor.
Aleksander: Mørk blå dress fra Canali. Skjorte fra Stenströms og sorte sko fra Marco Battisti.
Blomster: En god venninne laget brudebuketten og knappehullsblomster til gutta!
Hår/makeup: Park frisør i Porsgrunn. Frisør Rikke ordnet hår og sminke.
Musikk/band: Aleksander spiller selv i band og det var hans bandkompiser som spilte i kirken og laget fest på kvelden.